BROASTED CHICKEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1387 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broasted Chicken. Meer weten? Ontdek meer

25 mrt 2024 om 16:52 Dat was lekker maar op de kip was te veel kruiden
20 mrt 2024 om 20:17 Ze hadden de helft van de bestelling vergeten . En er zit een wimperhaar op mijn wrap . Gelijk weggegooit geld. Echt zo slecht
10 mrt 2024 om 19:07 Erg lekkere gefrituurde kip
8 mrt 2024 om 20:35 Een uurtje wachten en bij aankomst was het eten koud. Eerst opgewarmd in de oven voordat we konden eten
5 mrt 2024 om 20:04 Top. Mijn eerste ervaring was slecht maar deze ervaring was heerlijk. eten was top, en de mensen ook
3 mrt 2024 om 18:32 Wraps waren erg droog en hotwings geen smaak en aardappels waren koud en gegrilde kip ook weinig smaak
12 feb 2024 om 21:26 Het was heerlijk!! Snel maar weer bestellen;)
4 feb 2024 om 13:24 enige wat hier goed aan was is dat de bezorger op tijd was. Verder was het smaakloze kip, vroeger was dit hier wel anders, aardappel wedges waren gewoon koud. Als je hier vervolgens over belt is het antwoord dat je krijgt pech, kan het niet garandere
2 feb 2024 om 22:24 De smaak is niet de beste, en de grootte van de sandwich en de stukjes kip zijn erg klein in vergelijking met de hoge prijs, en de saus was ook klein, ik geef er geen hogere beoordeling aan dan normaal. Ik ontving het eten anderhalf uur na het bestel
28 jan 2024 om 19:17 eten was goed, enkel helaas al koud bij aankomst.. duurde ook zeer lang voordat de bezorger er was.
21 jan 2024 om 21:48 Lekker zoals altijd.
17 jan 2024 om 1:47 Vrouwelijke bezorger mag wel iets vriendelijker zijn.