BROASTED CHICKEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broasted Chicken. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 20:26 Zeer slecht, na 2 uur wachten en meerdere malen te bellen kwam eindelijk mijn bestelling binnen. En natuurlijk al een ander half uur te koud!!
6 jan 2023 om 21:42 Eten was koud bezorger was arrogant en had geen respect
28 dec 2022 om 20:17 To koud eten te lang moet ik wachten na dat hij de bezorgen naar mij had gestuurd
4 dec 2022 om 20:34 Food was good. More importantly, is the delivery time, it needs to be a bit less.
4 dec 2022 om 19:53 Eten was redelijk, aardappelen waren koud. 1,5 uur lang op me bestelling gewacht. Had ik vervolgens gebeld werd er verteld dat de bezorger onderweg was en met 5 min voor me deur zal staan. Moest ik vervolgens nog 30 min wachten.
30 okt 2022 om 8:19 Eten was koud. Aardappelschijfjes taai en koud. Wraps waren niet lekker krokant zoals het hoort maar slap en nat van de saus.
22 okt 2022 om 11:00 Schijfjes helemaal slap koud en voor dat bedrag een kinder portie patat te lang gebakken en koud
21 okt 2022 om 22:10 Zal hier niet nogmaals bestellen. Viet zwaar tegen.
12 okt 2022 om 23:18 Super goed eten ,warm geleverd en netjes bezorgt top
9 okt 2022 om 15:09 Kip was veeeel te zout, kon net zo goed zelf een hap uit de zoutpot nemen. Kip was niet goed schoongemaakt, zat vol met bloed, pezen en aderen. De patat was koud en slap Zeker niet aan te raden, wij bestellen nooit meer.
9 okt 2022 om 8:08 Bezorgen deurt te lang , meer dan een uur
1 okt 2022 om 10:20 Foutje gemaakt bij adres invoer, ondanks laat doorgeven netjes opgelost door restaurant! Bedankt voor de service :) Eten was heerlijk